torstai 25. toukokuuta 2017

Pitkän tauon jälkeen voisin ryhdistäytyä kirjoittelemaan tänne treeneistä! Parissa vuodessa paljon on muuttunut, ollaan muutettu Joensuuhun mun opiskelujen perässä ja ollaan (onneksi) edistytty myös harrastusrintamalla :) Huima kisaa agilityssä 3-luokassa ja on lisäksi suorittanut hyväksytysti taipparit, lisäksi se treenailee tokoa ja vepeä kisatavoittein. Hugo on lähes eläköitynyt agilitystä, mutta ehdittiin vielä voittaa 2015 Pohjois-Karjalan Piirimestaruus! Taipparit meni läpi 2016 syksyllä Sinin ohjauksessa, joten Hugo on yhtä Suomen tai Viron sertiä vaille kahden maan muotovalio. Viime kesänä startattiin ekat vesipelastuskokeet, SOVE1 (98/100) ja ALO1 (100/100) ja tänä keväänä kisattiin ekat rally-tokokisat ja molemmista tuli hyväksytyt tulokset (96/100 ja 92/100). Juuri ennen tokon sääntömuutosta 2015 ehdittiin myös saada TK1 :)

Tavoitteitakin meillä on vuodelle 2017 :)

HUIMA
-Agilityssä kolmosiin (check)
-Vepessä soveltuvuuskoe
-Tokossa (tai rallyssa) koekuntoon vuodeksi 2017 (ikuisuusprojekti? :D)

HUGO
-RTK1
-Vepessä viimeinen ALO1 ja avoimen liikkeiden treenailua
-FI & EE MVA

Lisäksi molempien kanssa noseworkin treenailua ja noutotreenejä :)


Tänään käytiin Hugon kanssa korkkaamassa näyttelykevät PK-erkkarissa, Hugo oli ainoa luokassaan ja sai erinomaisen ja vielä SA:n päälle. PU:ssa ei enää kovassa seurassa sijoitusta herunut, mutta arvostelu oli varsin hieno!

Erittäin kaunis pää. Hyvä korvien kiinnitys. Mustat silmät. Hyvä kuono-osa. Hyvä kaula. Oikeanlainen selkä ja häntä. Hyvä etuosa. Syvä rintakehä. Oikeanlaiset raajat. Hyvät liikkeet.
Olga Dolesjova, Tsekki

Päivän treenasi parhaiden hullujen koirulinaisten kanssa hengailu ja piknik ja ennenkaikkea Miinan PN1 ja valioituminen <3 Jaettu ilo on paras ilo!


1 kommentti:

  1. Ihan tosi hyvä arvostelu! Nyt se vika serti vielä ja pappa valioks! <3

    VastaaPoista