perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pikku catch up viime aikasiin tapahtumiin.

Nyt on lomat lusittu ja arkeen palattu :( Käytiin Tomin kanssa Jenkeissä pizzamessuilla, eka New Yorkissa ja sit mentiin vielä Vegasiin, jossa Tomi siis kisaili pizzan maailmanmestaruuskisoissa :D Ihan ei voittoon suomalaiset yltäny, mutta oli kyllä tosi kiva reissu :)
Pojat pääsi heti meijän tulon jälkeisenä päivänä tokoilemaan ja ollaankin nyt tokoiltu aikasen paljon, ilmotin nimittäin Hugon kokeeseen toukokuulle. Aksaa käydään tekemässä viikkotreeneissä, mutta muuten kyllä keskitytään nyt tokoon ainakin Hugon kanssa. Huima on päässyt myös aksailemaan ja on tehnyt puomia ja keinua, puomia tekee jo aika itsenäisesti, keinulla oon pitänyt vielä vastaan, ettei iskeydy niin rajusti maahan. Hienot kontaktit se ottaa, mutta välillä on sitten varastellut sieltä kontaktilta, kun on niin pirun innoissaan... Välillä myös tärisevä puomi pelottaa.

Käytiin Sonjan kanssa kuvailemassa ennen reissua ja tässä on vähän kuvasatoa. Kaikki kuvat alla on siis (c) Sonja Löfgren.

1.4 oli sitten jännä päivä, kun mentiin Mevetiin joukkotarkkiin! Halusin uusintakuvata Hugon etupään, ettei aksa oo aiheuttanu mitään sinne ja lonkat tsekattiin samalla, Huimalta katotiin lonkat, kyynereet ja silmät. Mevetissä iskettiin koira pöydälle ja katottiin eka silmät, jotka oli ok :) Axelson naureskeli Huimasta, että päivän eka koira, joka hyppäs ite pöydälle :D Sit piikki niskaan ja untenmaille, Hugo samaten. Huiman läpivalaisun tulokset oli mukavaa kuultavaa, lonkat lähti Kennelliitolle A/A:na ja kyynereet 0/0:na. Hugon etupää oli edelleen priimaa, toinen lonkka oli ehkä vähän heikentynyt, mutta ei Axelsonin mukaan haittaa agilityn harrastamista.


Nyt oon uskaltanut Huiman kanssa jo vähän nostella rimoja, on se jo muutaman maxikokoisen hypynkin tehnyt :) Hyppytekniikkaa ollaan kanssa treenattu, ettei pakka hajoo kun esteet kasvaa :) Hugon kanssa ollaan pääasiassa treenattu seuruuta, joka alkaa olla tosi kivan näköistä, vähän aukee takaa, mutta kun oon jättäny palkan kokonaan oikeesta kädestä pois ja se on auttanut vähän.


Ollaan nautittu kauniista kevät keleistä, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy :D Pääsiäisenä käytiin KKK:n mätsärissä, Hukke oli SIN- ja Huima SIN3 aivan upealla esiintymisellä isossa luokassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti