maanantai 9. helmikuuta 2015

LÄGIn supermöllit ja Huiman treenit.

Mun piti viettää koiravapaa viikonloppu Virossa, mutta pienen passinvanhenemisepisodin takia ei sitten lähettykään. Suunnattiin Lotan ja Freddyn ja Huimelin kanssa Lohjalle supermölleihin. Katottiin, että ennakkoilmoja ei kamalasti ole niin oltiin paikalla jo 12 aikoihin. Sinne olikin sitten ilmestynyt aikasen paljon kisaavia ja möllejä ja supermöllien ollessa vikana vuorossa me päästiin radalle vasta kolmen jälkeen. Käytiin vähän tutustumassa Lohjaan ja lenkitettiin poikia.

Radan rakennusta katottaessa alkoi kyllä pieni paniikki, kun tuomari oli kehittänyt supermölleille melkoisen haastavan ja pitkän radan (19 estettä). Joku siitä huomautti, ja rataa sitten vähän lyhennettiin ja helpotettiin. Lopullinen rata oli sitten 17 estettä, rimat Huimalla 15 cm ja ihanneaika 60 sekuntia. Melko simppelihän se loppujenlopuksi oli, yhtä putken jälkeistä kohtaa pohdin, että kokeilenko takaaleikkausta vai yritänkö ehtiä hypyn taakse vastaanottamaan. Takaaleikkaukset ei oo meillä vielä kamalan vahvoja, joten päätin yrittää ehtiä hypyn taakse. Eihän se sitten käytännössä ihan toiminut, mutta nollarata tehtiin siltikin aikaan 26 sekuntia. Huima pysyi hyvin lähdössä ja haki hyvin hyppyjä ja irtosi lopussa hyvin. Mun jalat ei enää kulkenut kamalan hyvin kaiken odottelun ja agilityohjaajien kuntohaasteen jälkeen, mutta Huima pelasti tosi paljon. Toinen rata ois varmaan näin jälkikäteen ajateltuna pitäny jättää väliin, mutta halusin kokeilla takaaleikkausta radalla. Vähän sekoiluahan se toinen rata oli, mutta hauskaa meillä taas oli ja sen verran vauhdikkaasti edettiin, että oltiin sijalla 2/17 :)
Kisojen jälkeen mentiin hetkeks syömään ja rentoutumaan, ja sitten suunnattiinkin jo Agility Akatemialle treeneihin. Huima oli ihan superhyvä, tehtiin heti alussa takaaleikkausta putkelle. Olin ihan varma, että siitä ei tuu mitään, mutta jotenkin vaistomaisesti otin vastakäden siihen avuksi ja tää toimi Huimalle tosi hyvin ja se haki putken joka kerta. Treenattiin lisäks irtoomista vähän sivussa olevalle esteelle ja käännöksiä. Oon vasta nyt ihan viimeaikoina tajunnut, miten hyvin Huima kääntyy! Se on kuitenkin tosi pitkäkroppanen ja korkea, ja joka kerta kun ohjaan selkeesti se kääntyy ihan loistavasti siivekkeitä hipoen. Hieno pieni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti